ORIGINALE RESERVEDELE FRA AGCO PARTS

TIL DIN MASKINE

 

100% originale reservedele

– og teknisk indsigt i netop din maskine

 

Høj kvalitet, effektivt arbejde og brug af den nyeste teknologi. Disse tre faktorer er en integreret del af AGCO servicekoncept og AGCO Parts. Vores mål er altid, at tilbyde dig førsteklasses service. Kun på denne måde kan vi sikre dig, at du får mest muligt ud af din maskine og dine markredskaber gennem hele deres levetid. Din forhandler kan fortælle dig meget mere om AGCO servicekoncept og om fordelene ved originale AGCO reservedele.

BESTIL RESERVEDELE ONLINE

Som professionel bruger af Fendt, Massey Ferguson eller Valtra maskiner har du mulighed for selv at bestille originale kvalitetsreservedele online.
Læs mere her >>

KÆDEN ER IKKE STÆRKERE END DET SVAGESTE LED

Hvis holdbarhed, driftssikkerhed og gensalgsværdi betyder noget bør du benytte originale reservedele til din maskine. Originale reservedele er specielt udviklede og testede så de passer optimalt sammen med de øvrige komponenter i den enkelte maskine. Det optimerer driftsikkerheden og minimerer unødig slitage.

AGCO Danmarks reservedelsafdeling er en strømlinet og top professionel organisation. Og vi er gearet til at servicere den moderne landmand. Med mere end 50.000 reservedelsnumre klar til omgående levering kan vi levere reservedelene meget hurtigt.

Vi har et meget erfarent teknisk kundeserviceteam i Danmark. De er altid klar til at bistå din lokale forhandler med løsning af netop din udfordring. I sæsonen er servicen tilgængelig i op til 14 timer i døgnet og derudover via en døgnbemandet vagttelefon.

AGCO kvalitet og service

– gennem hele maskinens levetid!

 

AGCO Danmark leverer højteknologiske produkter i højeste kvalitet til landbrugsindustrien. Vi ved, hvor vigtigt det er at bakke vores produkter op med branchens bedste service og dermed sikre kundens investering – gennem hele maskinens levetid.

Vores forhandlernet står klar med engagerede teknikere og montører, som gennem AGCOs omfattende træningsprogrammer og kurser er de mest veluddannede og specialiserede i branchen. Træning i nye produkter samt opdateringskurser i eksisterende modeller varetages af vores tekniske specialister hos AGCO Danmark, som selv løbende deltager i teknisk træning på vores fabrikker i Europa og USA.

Agco