ORIGINALE DELE FRA AGCO PARTS

TIL VALTRA

100% originale reservedele

– og teknisk indsigt i netop din maskine

 

Høj kvalitet, effektivt arbejde og brug af den nyeste teknologi. Disse tre faktorer er en integreret del af AGCO servicekoncept og AGCO Parts. Vores mål er altid, at tilbyde dig førsteklasses service. Kun på denne måde kan vi sikre dig, at du får mest muligt ud af din maskine og dine markredskaber gennem hele deres levetid. Din forhandler kan fortælle dig meget mere om AGCO servicekoncept og om fordelene ved originale AGCO reservedele.

LÆS MERE OM AGCO REMAN

LÆS MERE OM AGCO ORIGINALE FILTRE

AGCO Reman reservedele til Valtra– samme kvalitet som nye og altid 100% originale

AGCO Reman produktprogrammet består af genanvendte originale dele, der er ekspertrenoveret til en kvalitet, som var de nye. Du kan altid være sikker på, at en AGCO Reman reservedel lever op til alle krav og specifikationer.

AGCO REMAN – ALTID MED FULD GARANTI

– INGEN TVIVL, INGEN FEJL, INGEN RISIKO

 

Din autoriserede Valtra forhandler kan ofte tilbyde dig en AGCO Reman reparation, der er både hurtig, sikker og ikke mindst økonomisk. AGCO Reman udskiftningsdele er genanvendte, originale dele af samme kvalitet og med specifikationer som var de fabriksnye. Da princippet er, at hele enheden udskiftes, holdes værkstedstiden nede, og du betaler typisk 30% mindre for en AGCO Reman enhed end en fabriksny. Hvis ikke dit autoriserede Valtra værksted har AGCO Reman delen på lager, kan den normalt skaffes til næste dag.

Selvom den er billigere, er der kvalitetsmæssigt ingen forskel, og AGCO Reman kommer også med fuld 12 måneders reklamationsret, der gælder både AGCO Reman delen og værkstedsarbejdet hos din autoriserede forhandler.

AGCO REMAN SORTIMENT

– med fuld 12 måneders reklamationsret

 
Motorer
Renoverede korte eller lange motorblokke og komplette motorer.
Transmission
Det er mere effektivt i det lange løb at montere en renoveret gearkasse end at få den repareret.
Brændstofindsprøjtningsudstyr
Få tryghed med komplet 12 måneders udvidet reklamationsret på hele den enhed, du får som AGCO Reman.
Turboladere
Tag ikke risikoen med en kortsigtet reparationsløsning.
Motorkomponenter
Hvis du får brug for en udskiftningskrumtapaksel eller et -cylinderhoved, så tænk AGCO Reman.
Elektronik
Alle AGCO Reman elektroniske dele lever op til den seneste OEM-specifikation, så hvis der er en opgradering tilgængelig, får du den.
Køling
På AGCO Power motorer kan vi tilbyde en AGCO Reman vandpumpe.
Aksler
På specifikke modeller tilbyder vi renoveret foraksel. Sortimentet vokser hele tiden, eftersom vi indfører nye delnumre.
Hydraulik
Vores udvalg af renoverede hydrauliske pumper og cylindre dækker mange traktorer og mejetærskere.

AGCO REMAN KAN OFTE BEDRE BETALE SIG

– AGCO REMAN PROGRAMMET KONTRA FABRIKSNYE DELE:

 

VED REPARATION MED FABRIKSNYE DELE:

• Du indleverer den defekte enhed og afventer, at reparationen bliver foretaget.
• Her udskiftes kun de defekte delkomponenter. Det kan derfor blive nødvendigt med efterfølgende reparationer, når enhedens andre slidte delkomponenter skal udskiftes.
• Reklamationsretten dækker kun de udskiftede komponenter.

VED REPARATION MED AGCO REMAN UDSKIFTNINGSDELE:

• Her udskiftes hele enheden. Vi har den senest næste dag.
• Du får en komplet renoveret enhed, med samme kvalitet og holdbarhed som en ny, og prisen er typisk 30% mindre end en fabriksny.
• Der er minimum 12 måneders reklamationsret på hele enheden samt værkstedstiden hos din autoriserede Valtra forhandler.

VIL DU VIDE MERE OM AGCO REMAN?


Læs mere om AGCO REMAN på
agcopartsandservice.com


 

Originale brændstoffiltre fra AGCO Parts

– så er du sikret optimal performance og pålidelighed

 

Originale brændstoffiltre beskytter og forbedrer ydelsen på dit indsprøjtningssystem ved at fjerne uønskede partikler. Optimal filtrering giver et bedre brændstofflow og holder din maskine i god stand. God brændstofcirkulation og rent brændstof øger desuden motorens levetid.

AGCO Parts originale brændstoffiltre er tilpasset din Valtra og dens motor, hvilket giver det bedste flow og længste levetid:

• Leverer fuld performance – op i mod dobbelt så lang levetid som uoriginale filtre

• Sikrer optimal filtrering af uønskede partikler og er langt mere effektfulde end uoriginale filtre

• Konstrueret efter korrekte specifikationer og mindsker unødig slidtage på det øvrige brændstofsystem


Har du godt styr på dit indeklima?

et godt og sundt kabinemiljø kræver sit filter

 

Luften omkring din maskine kan indeholde mange partikler, du ikke ønsker at indånde i løbet af arbejdsdagen: Pesticider, svampesporer, bakterier, pollen, støv og andre urenheder. Heldigvis kan kabinefiltre af god kvalitet holde luften inde i kabinen ren, så du undgår, at skadelige partikler kommer ind udefra og ned i dine lunger. Det kræver dog regelmæssig udskiftning af kabinefiltrene, hvis de skal gøre deres arbejde ordentligt.

Vil du være sikker på kvaliteten af dit monterede kabinefilter, bør du kun bruge de originale filtre fra AGCO Parts, som er produceret til din Valtra maskine og derfor passer perfekt.

 

Originale oliefiltre betaler sig i længden

– kvaliteten af et oliefilter er vital for din motors holdbarhed og drift

Hvis oliefiltrene ikke fungerer, som de skal, risikerer du en tilstrømning af ufiltreret olie i din motor. Konsekvensen for motoren er unødvendig slidtage, dårligere ydeevne og nedsat levetid. Vi anbefaler derfor altid kun at købe de originale oliefiltre fra AGCO Parts, som er fremstillet nøjagtig til din Valtra og efter din motors specifikationer og fabrikkens forskrifter. Monter de originale oliefiltre fra AGCO Parts i din Valtra – så er du sikret kvalitet for pengene!

Se mere om originale oliefiltre i filmen på YouTube

VIL DU VIDE MERE OM ORIGINALE FILTRE FRA AGCO PARTS?


Mere om originale reservedele
på agcopartsandservice.com


AGCO kvalitet og service

– gennem hele maskinens levetid!

 

AGCO Danmark leverer højteknologiske produkter i højeste kvalitet til landbrugsindustrien. Vi ved, hvor vigtigt det er at bakke vores produkter op med branchens bedste service og dermed sikre kundens investering – gennem hele maskinens levetid.

Vores forhandlernet står klar med engagerede teknikere og montører, som gennem AGCOs omfattende træningsprogrammer og kurser er de mest veluddannede og specialiserede i branchen. Træning i nye produkter samt opdateringskurser i eksisterende modeller varetages af vores tekniske specialister hos AGCO Danmark, som selv løbende deltager i teknisk træning på vores fabrikker i Europa og USA.

Agco