AGCO FORHANDLERE

AGCO DANMARKS MÆRKER FENDT, MASSEY FERGUSON OG VALTRA FORHANDLES GENNEM ET LANDSDÆKKENDE NETVÆRK BESTÅENDE AF 36 FORHANDLERE SAMT ENKELTE SERVICEFORHANDLERE.

 

 

FIND DIN NÆRMESTE FORHANDLER


VI VIL SÆTTE STANDARDEN!

Det er AGCO Danmarks og vores forhandleres målsætning af sætte standarden for salg og service til danske landbrugsmaskinejere og -brugere.

Vores forhandlere og serviceforhandlere har en fælles identitet bygget på værdier som kvalitet, sikkerhed og tryghed. Ud fra disse værdier arbejder vores medarbejdere for at sikre et knivskarpt lokalt fokus på den bedste kundeoplevelse.

FIND DIN LOKALE FORHANDLER

Find nærmeste forhandler ovenfor, eller kontakt AGCO Danmark for nærmere information om hvilken forhandler du skal kontakte med din forspørgsel. AGCO landbrugsprodukter sælges og distribueres globalt gennem mere end 2.800 uafhængige forhandlere og distributører i mere end 140 lande verden over.

 

DEMODAGE OG EVENTS

Gennem hele sæsonen afholder AGCO forhandlerne en række demodage og events som for eksempel åbent hus, lanceringer af nye maskiner og udstyr, temadage og prøvekørsler. Vi vil her på agco.dk informere om nogle af disse arrangementer eller linke til vores forhandleres hjemmesider.

BRUGTE MASKINER

Her kan du søge i vores database over tilkørte maskiner, markredskaber og udstyr, som AGCO forhandlerne har til salg.
Se mere her >>

Agco