VALTRA SERVICE KITS ER EN SIMPEL OG INNOVATIV LØSNING MED ALLE DE NØDVENDIGE DELE TIL REGELMÆSSIG VEDLIGEHOLDELSE – INTET MANGLER OG INTET AT OVERSE.

ALLE FILTRE, PAKNINGER OG ANDRE DELE, DU HAR BRUG FOR FOR REGELMÆSSIGT AT VEDLIGEHOLDE DIN NØJAGTIGE TRAKTORMODEL, ER KLAR PAKKET I EN PRAKTISK KASSE.

Valtra Service Kits er virkelig nyttige for både kunder, serviceteknikere og reservedelsspecialister. De eliminerer behovet for at skulle indsamle, pakke og sende reservedele individuelt, da de alle kommer i en enkelt pakke til at begynde med. Dette sparer både tid og logistik på hvert trin i leveringsprocessen.

Hvert Service Kit indeholder alle relevante dele til et specifikt service til en konkret traktormodel. Valtras reservedelslager har næsten 200 forskellige Service Kits til forskellige modeller og forskellige typer vedligeholdelse.

Populær blandt serviceteknikere og kunder
”Jeg vil anslå, at 75% af vores Service Kits leveres til autoriserede Valtra serviceteknikere og 25% direkte til slutkunder, der ønsker at servicere deres egne traktorer. De er virkelig praktiske for begge typer brugere, da der kun kræves en enkelt pakke, og gamle dele kan pakkes i de samme plastposer og kasser, som de nye dele kom i”, forklarer Jari Luoma-aho, Spare Parts Manager hos Valtra.

Service Kits gør det også nemt at huske, hvilke dele der skal skiftes regelmæssigt. Når du køber dele separat, er det let at glemme at skifte alle pakninger og andre genstande, der skal serviceres. Service Kits hjælper med at sikre, at din traktor vedligeholdes i henhold til vedligeholdelsesplanen og derved forlænger traktorens levetid.

OVERKOMMELIGE PRISER

Cirka 10-15% billigere end hvis du købte de samme dele separat.

PRAKTISK & HURTIG

Ingen grund til at bestille individuelle dele – alt pakket i én praktisk kasse.

TRYGHED & SIKKERHED

Alle de nødvendige dele til regelmæssig vedligeholdelse – intet mangler og intet at overse. Valtra har næsten 200 forskellige Service Kits til forskellige modeller og forskellige typer vedligeholdelse.

VIL DU VIDE MERE OM DINE MULIGHEDER MED …

Læs mere om Agco Parts på agcopartsandservice.com

Find din nærmeste Valtra forhandler

Giv os din mening og få indflydelse på fremtidge kampagner
Vi vil gerne vide, hvad du synes om vores kampagner og budskaber.

Giv Feedback her>>

Agco