VALTRA – DRIFTSSIKRE TRAKTORER

Valtra traktorer er kendt for deres driftssikkerhed og alsidighed, deres lange levetid – og ikke mindst de nordiske rødder. Hver eneste traktor leveres med det udstyr og de specifikationer, som kunden ønsker. Desuden er traktorerne konstrueret til at kunne modstå selv det mest barske klima. Resultatet er toppræstationer under alle tænkelige arbejdsforhold.Valtra er den førende aktør i Norden indenfor fremstilling og servicering af traktorer, og i Sydamerika nyder Valtra stigende popularitet. Traktormærket sælges i mere end 75 lande.

Mange års hårdt arbejde i markerne, på gårdene og i skovene og en fremsynet forskning og produktudvikling betyder, at traktorerne fra Valtra er robuste og handy. Vi har stået ansigt til ansigt med både regn og solskin, ekstrem hede og arktisk kulde på vores hovedsæde i Finland og over hele verden. Vores erfaringsmæssige ballast gør os ikke blot troværdige, den sætter os også i stand til at håndtere udviklingen indenfor såvel landbruget som entreprenørbranchen.

Læs mere på valtra.dk >>

FIND DIT PRODUKT

Valtra’s placering i Norden har sikret os en position som en troværdig og innovativ traktorproducent.

Hos Valtra ser vi det som vores mission at udvikle traktorer og yde den nødvendige service, så dit daglige arbejde bliver nemmere. Hver eneste Valtra traktor fra vores egen fabrik i Suolahti i hjertet af Finland er bygget, så den opfylder behovene hos den enkelte kunde. Vi leverer det udstyr og den support, du kræver for at kunne drive din bedrift, som du ønsker det. Ønsker du at finde frem til din nærmeste Valtra forhandler, så gå ind på forhandlersiden eller se listen over forhandlere her >>

VALTRA ER PIONER INDENFOR UDVIKLING AF TRAKTORER – BEDRE KOMFORT OG HØJERE PRODUKTIVITET


Meget af den teknik, som Volvo BM og Valmet i sin tid introducerede, har siden dannet norm indenfor traktorindustrien. Sikkerhedskabiner, ergonomiske løsninger, turbomotorer og synkroniserede gearkasser er blot nogle af eksemplerne. Der er mange unikke løsninger, man kun kan få, hvis man vælger en Valtra traktor. Du kan nemlig selv bestemme, hvordan din traktor skal være udstyret.

Læs mere om Valtra’s teknologi her >>

SPECIALISTER I FINANSIERING

AGCO Finance er et selvstændigt finansieringsselskab, der arbejder tæt sammen med AGCO Danmarks forhandlernetværk om at tilbyde attraktive finansieringsløsninger af landbrugsmaskiner. AGCO Finance er et samarbejde mellem AGCO og De Lage Landen. De Lage Landen er et datterselskab af Rabobank Group, som er blevet AAA-kreditvurderet af de store internationale finanshuse, Moody’s og Standard & Poor.

Vores marked: landbrug, have/park og lignende aktiviteter overalt i Danmark. Vores produkt: konkurrencedygtige og fleksible finansieringsløsninger for AGCO og andre produkter gennem tæt indføling med de markeder vi betjener.

Læs mere om AGCO Finance her >>

MERE OM VALTRA


Agco