MASSEY FERGUSON – BLANDT DE FØRENDE I SNART SEKS ÅRTIER!

Sammen med en verdensførende produktlinje ligger Massey Fergusons styrke i den mangeårige filosofi om at levere meget mere end blot en maskine til kunderne. Massey Fergusons rødder går helt tilbage til 1847, da Daniel Massey fra Ontario, grundlagde Massey Manufacturing Company.

Alle Massey Fergusons traktorer og landbrugsmaskiner er kendetegnet ved ydeevne i topklasse, troværdighed, komfort og kompromisløs kvalitet. Du kan få dækket alle dine behov med vores komplette serie af landbrugsmaskiner, have- og parkmaskiner, traktorer med mange eller få hestekræfter, specialtraktorer og minitraktorer!

Massey Ferguson maskiner fremstilles i den højeste kvalitet

Fabrikken i Beauvais – det mest moderne produktionscenter for traktorer i Frankrig. Mere end 820.000 traktorer er blevet fremstillet her, og næsten 85% af produktionen eksporteres til over 140 forskellige lande. Den ultramoderne fabrik i Breganze, Italien dækker 220.000 m2 og beskæftiger mere end 400 ansatte. Mejetærskerne produceres i overensstemmelse med de nyeste produktionsstandarder.

Læs mere på masseyferguson.dk >>

ADVANCED TECHNOLOGY SOLUTIONS

De tekniske løsninger, der er integreret i Massey Ferguson maskiner, viser tydeligt det fremskridtsniveau og den innovation, som Massey Ferguson står for. Information er kodeordet, når det drejer sig om at få arbejdet udført mere effektivt og produktivt.

Det er årsagen til, at Massey Ferguson leverer ukomplicerede og driftssikre teknologiløsninger med uovertruffen brugervenlighed samt forbedret produktivitet og rentabilitet vha. højere udbytte, lavere dyrkningsomkostninger og større overskud.

Læs mere om Massey Ferguson Innovation her >>

SPECIALISTER I FINANSIERING

AGCO Finance er et selvstændigt finansieringsselskab, der arbejder tæt sammen med AGCO Danmarks forhandlernetværk om at tilbyde attraktive finansieringsløsninger af landbrugsmaskiner. AGCO Finance er et samarbejde mellem AGCO og De Lage Landen. De Lage Landen er et datterselskab af Rabobank Group, som er blevet AAA-kreditvurderet af de store internationale finanshuse, Moody’s og Standard & Poor.

Vores marked: landbrug, have/park og lignende aktiviteter overalt i Danmark. Vores produkt: konkurrencedygtige og fleksible finansieringsløsninger for AGCO og andre produkter gennem tæt indføling med de markeder vi betjener.

Læs mere om AGCO Finance her >>

MERE OM MASSEY FERGUSON


Agco