FENDT – BANEBRYDENDE TYSK KVALITET

De grønne Fendt traktorer har gennem mange år markeret sig som gennemført tysk kvalitet. I dag er Fendt traktorer og mejetærskere samtidig kendetegnet ved avanceret motorteknologi, der medfører store brændstofbesparelser og minimal miljøbelastning. Fendt tilbyder førende produkter, der kan øge landbrugets succes.

Fendt er ikke kun et navn, Fendt er en idé. For med Fendt traktorer og høstmaskiner når landmænd og maskinstationer deres mål hurtigere og med højere indtjening. Hver dag gør vi os umage med at efterleve de høje forventninger fra vores kunder, og sågar at overgå dem, og vi er klar til at hjælpe dig med at få succes med de bedste landbrugsmaskiner uanset om det er en traktor, en mejetærsker, en finsnitter eller en ballepresser – når man kører Fendt, er man foran.

Læs mere på fendt.dk >>

 

Fendt Nature Green. En anden nuance af grøn.

Den nye Fendt Nature Green er ikke en revolution – snarere en evolution. Den grønne Fendt farve er blevet fornyet flere gange gennem virksomhedens historie. Denne gang er det et led i en bevidst strategi, at vi ændrer den velkendte grønne Fendt farve – og det er nyt og revolutionerende for Fendt.

Læs mere her >>

ØGET EFFEKTIVITET OG REDUCEREDE OMKOSTNINGER

Vi går ikke på kompromis, når det drejer sig om effektivitet. Vores mål er at være førende inden for omkostningseffektivitet pr. hektar og kilometer.

Den allerbedste teknologi, er kun lige netop god nok for os: den meget effektive Vario-drivlinje og den brændstofbesparende SCR-teknologi i kombination med TMS. Disse funktioner øger Vario’ens allerede fremragende effektivitet og reducerer yderligere omkostningen pr. hektar og kilometer.

LÆS MERE HER >>

SPECIALISTER I FINANSIERING

AGCO Finance er et selvstændigt finansieringsselskab, der arbejder tæt sammen med AGCO Danmarks forhandlernetværk om at tilbyde attraktive finansieringsløsninger af landbrugsmaskiner. AGCO Finance er et samarbejde mellem AGCO og De Lage Landen. De Lage Landen er et datterselskab af Rabobank Group, som er blevet AAA-kreditvurderet af de store internationale finanshuse, Moody’s og Standard & Poor.

Vores marked: landbrug, have/park og lignende aktiviteter overalt i Danmark. Vores produkt: konkurrencedygtige og fleksible finansieringsløsninger for AGCO og andre produkter gennem tæt indføling med de markeder vi betjener.

Læs mere om AGCO Finance her >>

MERE OM FENDT:


Agco