Kan købes hos din Massey Ferguson forhandler


DER ER EN ORIGINAL MASSEY FERGUSON
OLIE TIL ETHVERT FORMÅL!

Det er livsvigtigt for din maskine, at der anvendes den rigtig olie de rigtige steder. Brug af forkert olie kan få fatale konsekvenser med store omkostninger til følge. Kvaliteten er også vigtig: olie af høj kvalitet giver øget levetid og færre driftsstop.

Massey Ferguson olie er specielt fremstillet med alle de godkendelser, der gælder for din Massey Ferguson maskine. Den beskytter mod slid og korrosion og sikrer optimal ydeevne. Du kan få Massey Ferguson olie til hydraulikken, til transmissionen og til alle de forskellige motortyper i Massey Ferguson regi samt som universalolie. 

Den originale Massey Ferguson olie finder du hos din lokale Massey Ferguson forhandler. Har du behov for hjælp til at finde det rette produkt til netop din maskine, eller skal du have hjælp til konvertering fra et produkt til et andet, er din lokale forhandler også klar til at løse opgaven.

Massey Ferguson olien fås i emballager fra 5 liter og op til 208 liter, og priserne er gunstige og fuldt konkurrencedygtige.

 Agco