OPTIMÉR DIN DRIFT

MED VALTRA SMART FARMING


DYRK DINE MARKER MED CENTIMETERS NØJAGTIGHED
Opnå dine mål, fjern overlapninger på dit landbrug og få mærkbare
effektivitetsforbedringer!

Når du dyrker landbrug med præcision, arbejder du mest effektivt, øger dit udbytte og sparer tid, samtidig med at du begrænser risikoen for spild af ressourcer.


Reducerede udgifter og øget effektivitet

Med AGCO Smart Farming løsninger til Valtra kan du dyrke dine marker med præcision for at reducere dine brændstofudgifter og et mindre spild af dyre landbrugsprodukter, herunder frø og gødning. Med Fuse™ NovAtel telemetri-system fra AGCO kan du forvente at opnå effektivitetsforbedringer på op til 10%.

Vi tilbyder dig nødvendige support!

Så kan du bruge tiden på det vigtigste, og arbejde mest effektivt med dit landbrug. Kontakt din forhandler allerede i dag for at få mere at vide om præcisionsdyrkning, mulighederne med dit nuværende udstyr, og hvad vi fremover kan hjælpe med, og sikre dit bedste arbejde på den korteste tid!

Ram plet med en tilpasset løsning!

Valtra og AGCO Parts tilbyder en omfattende række digitale løsninger, der gør det muligt for landmænd at træffe de individuelle beslutninger, der er bedst for netop deres forretning, og dermed opnå optimalt udbytte og rentabilitet.

• Flådestyring og AGCO Connect
• Større økonomisk effektivitet og besparelser
• Højere produktivitet og mindre spildtid
• Sikkerhed, overvågning og geofencing
• Markedsledende support og udvidet garanti

Se status for hele din flåde
– når som helst og hvor som helst


Reduktion af omkostninger, større produktivitet og maksimering af oppetid
er kun nogle af eksemplerne på fordele, som Valtra Connect telemetri-løsningen tilbyder.

Altid forbundet
– med maskinens placering, ydevene og tilstand

Valtra Connect er det optimale værktøj til maskinparkstyring og er udviklet til både Fendt kunder og deres forhandlere. Fjernadgang til maskindata muliggør indsigt og beslutningstagning, der forbedrer driftseffektiviteten ved administration af maskinerne på den rigtige måde, på det rigtige tidspunkt og på det rigtige sted.

Desuden får din autoriserede Valtra servicepartner mulighed for at sikre proaktiv support – hvilket øger din produktivitet og oppetid og kan samtidig reducere omkostningerne.

Optimal fjernovervågning
– følg dine maskiner i næsten realtid!

Du kan befinde dig hvor som helst med en mobil enhed og have adgang til oplysninger som f.eks. geografisk position, brændstofniveau og -forbrug samt timer til service. Dette giver både dig og din autoriserede servicepartner det mest optimale indblik i status og effektivitet for den enkelte maskine og dermed mulighed for bedste planlægning af f.eks. tidspunkt for næste service.

REDUCER DRIFTSOMKOSTNINGERNE OG FÅ MERE ARBEJDSEFFEKTIVITET
Reducer forbruget af brændstof og forbrugsstoffer ved at identificere muligheder for forbedring og opnå større produktivitet gennem logistikoptimering.

ØGET OPPETID OG STRUKTURERET PLANLÆGNING
Undgå nogle af de hyppigste årsager til nedetid, som kan være meget bekostelig på vigtige tidspunkter som f.eks. ved såning og høst. Valtra Connect tillader desuden individuelt målrettet servicesupport og mulighed for din servicepartner til at planlægge service af dine maskiner.

VIL DU VIDE MERE OM DINE MULIGHEDER MED VALTRA SMART FARMING?


Læs mere om AGCO Parts på
agcopartsandservice.com