OPTIMÉR DIN DRIFT

MED VALTRA CONNECT

Se status for hele din flåde

– når som helst og hvor som helst

 

 

Reduktion af omkostninger, større produktivitet og maksimering af oppetid er kun nogle af eksemplerne på fordele, som Valtra Connect telemetri-løsningen tilbyder.

 

Altid forbundet

– med maskinens placering, ydevene og tilstand

Valtra Connect er det optimale værktøj til maskinparkstyring og er udviklet til både Valtra kunder og deres forhandlere. Fjernadgang til maskindata muliggør indsigt og beslutningstagning, der forbedrer driftseffektiviteten ved administration af maskinerne på den rigtige måde, på det rigtige tidspunkt og på det rigtige sted.

Desuden får din autoriserede Valtra servicepartner mulighed for at sikre proaktiv support – hvilket øger din produktivitet og oppetid og kan samtidig reducere omkostningerne.


 

 

Optimal fjernovervågning

– følg dine maskiner i næsten realtid!

Du kan befinde dig hvor som helst med en mobil enhed og have adgang til oplysninger som f.eks. geografisk position, brændstofniveau og -forbrug samt timer til service. Dette giver både dig og din autoriserede servicepartner det mest optimale indblik i status og effektivitet for den enkelte maskine og dermed mulighed for bedste planlægning af f.eks. tidspunkt for næste service.

 

REDUCER DRIFTSOMKOSTNINGERNE OG FÅ MERE ARBEJDSEFFEKTIVITET
Reducer forbruget af brændstof og forbrugsstoffer ved at identificere muligheder for forbedring og opnå større produktivitet gennem logistikoptimering.

ØGET OPPETID OG STRUKTURERET PLANLÆGNING
Undgå nogle af de hyppigste årsager til nedetid, som kan være meget bekostelig på vigtige tidspunkter som f.eks. ved såning og høst. Fendt Connect tillader desuden individuelt målrettet servicesupport og mulighed for din servicepartner til at planlægge service af dine maskiner.

VIL DU VIDE MERE OM DINE MULIGHEDER MED VALTRA CONNECT?

Læs mere om Valtra connect på get.agcoconnect.com

Find din nærmeste Valtra forhandler

Giv os din mening og få indflydelse på fremtidge kampagner
Vi vil gerne vide, hvad du synes om vores kampagner og budskaber.

Giv Feedback her>>

Agco