HARVEST PROMISE

SÅ KAN DU VÆRE TRYG – GENNEM HELE SÆSONEN!


Din garanti
for oppetid og funktionsdygtige maskiner

vores forpligtelse til hurtig support

 

Med Harvest Promise programmet garanterer AGCO Parts og din autoriserede Fendt forhandler hurtig service og levering af kritiske reservedele inden for 24 timer*, alternativt sikrer vi en erstatningsmaskine** til at klare opgaven eller kompensation, så du kan hyre en maskinstation, indtil din egen maskine er klar til at køre igen.

 


SUPPORT DØGNET RUNDT

– OG RESERVEDELE INDEN FOR 24 TIMER*

 

Vi har sikret et ekstra stort lager af kritiske reservedele forud for sæsonen, for at kunne levere relevante dele hurtigst muligt i tilfælde af nedbrud under høsten. Vi kan derfor levere dele til størstedelen af landet inden for 24 timer* –takket være både vores omfattende lagerfaciliteter, men også på grund af vores dedikerede forhandlernet.

De autoriserede Fendt forhandlere og Fendt servicepartnere tilbyder ofte ekstraordinær support i sæsonen, herunder veluddannede medarbejdere med moderne, og korrekt udstyrede servicekøretøjer, stor knowhow om netop din maskine samt effektivitet og kvalitet af udført arbejde – altid med det korrekte værktøj.


VI SIKRER EN ERSTATNINGSMASKINE
**

– HVIS DIN EGEN IKKE ER KLAR

 

Hvis uheldet er ude og vi ikke kan skaffe de relevante, kritiske reservedele, stiller din autoriserede forhandler en erstatningsmaskine til rådighed. Vi bistår med at finde den rigtige erstatningsmaskine til dig, så du undgår unødig nedetid og høstarbejdet fortsat kan gennemføres rettidigt.

AUTORISERET SERVICE

– PROFESSIONELLE YDELSER MED FULD OMKOSTNINGSKONTROL

 

For at dine maskiner altid er parate til anvendelse, tilbyder din autoriserede servicepartner dig skræddersyet vedligeholdelses- og reparationsservice. Med en fuldt serviceret maskinpark forebygges og minimeres størstedelen af de kritiske nedbrud, der kan opstå i løbet af sæsonen.

* Leveringsgaranti på maks 24 timer gælder kun større landsdele og brofaste øer. Leveringstiden er 48 timer øvrige steder i landet.

** Ved tilfælde hvor kritiske dele ikke kan skaffes. Din forhandler kan rådgive om, hvilke dele der er klassificeret af AGCO som “kritiske”.

 

KONTAKT DIN LOKALE AUTORISEREDE FORHANDLER

OG HØR NÆRMERE OM HARVEST PROMISE PROGRAMMET, DINE MULIGHEDER FOR SERVICE FORUD FOR HØSTEN SAMT AKUT SUPPORT I HØJSÆSONEN.

 

Find din nærmeste Fendt forhandler >>

 

Agco