SMART Season Fendt Høstsupport - Agco

 

 

AGCO PARTS OG DIN FENDT FORHANDLER

ER DINE PARTNERE I MARKEN!

 

FENDT OG AGCO PARTS STÅR BAG DINE MASKINER

Din autoriserede Fendt forhandler bakkes op – også i høstperioden – af AGCO Parts med sæsontilpassede tiltag, så du kan få hurtig hjælp, hvis uheldet er ude. Din autoriserede Fendt forhandlers serviceteam er veluddannet, deres udstyr er fuldt opdateret, og anvender udelukkende originale reservedele.

Udvidet sortiment af kritiske reservedele til hele Fendt produktprogrammet.

Din autoriserede Fendt forhandler har kompetente og erfarne servicefolk, der hurtigt kan diagnosticere og løse maskinproblemer, så nedetiden i marken reduceres.

Vores servicevogne er hurtigt fremme med kompetente servicespecialister og originale reservedele, så du kan komme videre med høsten.

Alle autoriserede Fendt forhandlere har veludstyrede værksteder og moderne servicebiler med kompetente servicefolk ved rattet. Med sig overalt har de også computerbaserede analyse- og fejlfindingssystemer, som giver de udekørende teknikere mulighed for hurtigt at lokalisere og afhjælpe fejl.

Vi tilbyder Harvest Promise, et enestående program for eftermarkedsservice, samt Fendt Care – en række omkostningsbesparende, udvidede servicepakker, herunder eftersyn og reklamationsret.

Læs mere om Harvest Promise til Fendt >>


Læs mere om AGCO Parts på
agcopartsandservice.com