TAG HÅND OM DIN KABINE

– OG OPNÅ DET MEST KOMFORTABLE ARBEJDSMILJØ

Førerhuset er din arbejdsplads og på lange arbejdsdage er det mange timer der bruges i kabinen. Det er derfor vigtigt at førerkomforten varetages bedst muligt for at mindske træthed, øge produktiviteten og sikre de bedste arbejdsforhold.

KABINEKOMFORT? DET ER VIGTIGERE END DU TROR…

Vi ved, at opgaverne altid er mange. Vi ved, at dit fokus er på at fuldføre opgaverne, uanset hvad. Men uden et ordentligt udstyret førerhus tager opgaverne længere tid, og produktiviteten lider. Kontakt din Valtra forhandler i dag for at finde de bedste førerkomfortløsninger til dit behov.

 

Se de mange muligheder for at forbedre din kabinekomfort nedenfor eller besøg din lokale forhandler, og tag en snak om hvordan din kabinekomfort kan forbedres.

 

ORIGINALE SÆDEBETRÆK

Skræddersyet til alle typer af Valtra sæder. Originale Valtra sædebetræk er stilfulde og holdbare, og holder dit sæde rent og godt beskyttet.

Læs mere om originale sædebetræk her >>

 

ORIGINALE GULVMÅTTER

Hårdføre og holdbare gulvmåtter giver dig et sikkert underlag og skridsikker beskyttelse til din kabine, uanset hvordan vejret arter sig.

 

MODERNE LYDANLÆG

Opgrader dine underholdningsmuligheder med DAB-, Bluetooth-, iPod- og telefonforbindelse – der er et væld af problemfrie og komplette muligheder lige ved hånden med de originale AGCO-radioserier.

 

VISKERBLADE, GLAS OG SPEJLE

Bekymret over udsynet fra din kabine? Din autoriserede forhandler kan hjælpe dig – spørg efter originale AGCO viskerblade, viskermotorer samt glas og spejle til Valtra.

 

ORIGINALE KABINEFILTRE

Vær forberedt på de sommervarme måneder – korrekt serviceret aircondition og friskt kabinefilter holder din kabine kølig og fri for pollen og støv, så du kan fokusere på arbejdsopgaverne. Ring til din forhandler nu for at bestille tid til service!

Læs mere om originale kabinefiltre her >>


Læs mere om AGCO Parts på
agcopartsandservice.com


Agco