AGCO Reman
reservedele til Valtra

– samme kvalitet som nye og altid 100% originale

AGCO Reman produktprogrammet består af genanvendte originale dele, der er ekspertrenoveret til en kvalitet, som var de nye. Du kan altid være sikker på, at en AGCO Reman reservedel lever op til alle krav og specifikationer.

 


AGCO REMAN – ALTID MED FULD GARANTI

– INGEN TVIVL, INGEN FEJL, INGEN RISIKO

 

Din autoriserede Valtra forhandler kan ofte tilbyde dig en AGCO Reman reparation, der er både hurtig, sikker og ikke mindst økonomisk. AGCO Reman udskiftningsdele er genanvendte, originale dele af samme kvalitet og med specifikationer som var de fabriksnye. Da princippet er, at hele enheden udskiftes, holdes værkstedstiden nede, og du betaler typisk 30% mindre for en AGCO Reman enhed end en fabriksny. Hvis ikke dit autoriserede Valtra værksted har AGCO Reman delen på lager, kan den normalt skaffes til næste dag.

Selvom den er billigere, er der kvalitetsmæssigt ingen forskel, og AGCO Reman kommer også med fuld 12 måneders reklamationsret, der gælder både AGCO Reman delen og værkstedsarbejdet hos din autoriserede forhandler.


AGCO REMAN TRANSMISSIONER

– EN ØKONOMISK OG SIKKER LØSNING

 

Transmissionen er den drivende kraft i din Valtra, og når den bliver slidt, kan det bliver nødvendigt at udskifte den for at bevare maskinens præstation. Så kan du med fordel vælge en transmission fra AGCO Reman serien.

AGCO Reman transmissioner er genanvendte, originale enheder, der på alle punkter er i samme kvalitet som fabriksnye. Den eneste forskel er, at de koster mindre. De er 100% originale og leveres med en fuld 2-års reklamationsret for ekstra tryghed.


AGCO REMAN TURBOLADERE

– RENOVEREDE ENHEDER OG FULD GARANTI

 

Turboladeren er en vigtig del af din Valtra-maskines ydeevne. Ved et omdrejningstal på 360.000 omdr./min. og temperaturer på over 750 °C, kan selv det mindste problem få stor betydning for ydeevnen, effektiviteten, brændstoføkonomien og emissionerne.

AGCO Reman turboladere til Valtra er originale, genanvendte enheder, der er blevet renoveret af produkteksperter til samme kvalitet som fabriksnye og med de nyeste specifikationer og der er 12 måneders fuld reklamationsret, som også dækker værkstedsarbejdet. En AGCO Reman udskiftningsdel tilbydes desuden til en lavere pris end en tilsvarende fabriksny enhed.


AGCO REMAN BRÆNDSTOFPUMPER

– 100% ORIGINAL INDSPRØJTNING

 

Hvis brændstofpumpen og injektorerne ikke er kalibreret til de nøjagtige tekniske specifikationer, vil mængden af den leverede diesel være uregelmæssig og forårsage forkert funktion af motoren med dårlig forbrænding, reduceret udgangseffekt og desuden væsentlig forringet brændstoføkonomi til følge.

AGCO Reman programmet indeholder originale, gennemrenoverede komponenter når du får brug for at udskifte brændstofindsprøjtningsudstyret på din maskine. Især for moderne motorer med elektronisk styring udstyret med commonrail-pumper og -injektorer er det vigtigt, at brændstofsystemet fungerer med maksimal effektivitet.


AGCO REMAN KAN OFTE BEDRE BETALE SIG

– AGCO REMAN PROGRAMMET KONTRA FABRIKSNYE DELE:

 

VED REPARATION MED FABRIKSNYE DELE:

• Du indleverer den defekte enhed og afventer, at reparationen bliver foretaget.
• Her udskiftes kun de defekte delkomponenter. Det kan derfor blive nødvendigt med efterfølgende reparationer, når enhedens andre slidte delkomponenter skal udskiftes.
• Reklamationsretten dækker kun de udskiftede komponenter.

VED REPARATION MED AGCO REMAN UDSKIFTNINGSDELE:

• Her udskiftes hele enheden. Vi har den senest næste dag.
• Du får en komplet renoveret enhed, med samme kvalitet og holdbarhed som en ny, og prisen er typisk 30% mindre end en fabriksny.
• Der er minimum 12 måneders reklamationsret på hele enheden samt værkstedstiden hos din autoriserede Valtra forhandler.

VIL DU VIDE MERE OM AGCO REMAN?


Læs mere om AGCO Parts på
agcopartsandservice.com


Agco